nov 21 2013

Shop zakelijk

Bij online shoppen wordt vaal alleen maar gedacht aan casual kleding. Op dress-for-less.nl kan je alle casual kleding vinden die je zoekt. Sommige artikelen in onze webshop schelen wel 60 tot 70% met hetzelfde artikel in de winkel. Wat nog mooier is dat alle artikelen in onze webshop merknamen zijn. Dit is veelal kleding wat je niet zo snel zal kopen in de gewone winkel omdat je het te duur vindt. Nu heb je de kans om er ook stoer bij te lopen in een jeans van Replay of jurk van Benetton. Je vrienden zullen jaloers zijn. Maar als je vrienden uitnodigt en zij registreren zich, krijg je €15 tegoed om mee te winkelen.

Niet alleen casual kleding maar ook zakelijk kan je voordelig uit voor merkkleding in onze webshop. Ook hier gelden kortingen van soms wel 70%. Shop hier de zakelijke look en kleedt je stijlvol en zakelijk aan. Voor zowel mannen als vrouwen is er hier alles op zakelijk gebied van merkkleding te vinden. Bijna alle designers zijn in ons assortiment te vinden. Zeer ruim keus dus om er ook op kantoor goed en stijlvol bij te lopen. En dat tegen prijzen die je normaal niet voor deze artikelen zult kunnen betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>