sep 26 2013

werkpassie

U merkt dat de omzetten teruglopen. Natuurlijk is de eerste reden die u geeft de aanhoudende crisis. Dit is immers wat er iedere dag in de krant staat en op radio en televisie wordt geroepen. Maar is dat wel zo? Hoe weet u zo zeker dat alles binnen het bedrijf op rolletjes loopt? Praktijk wijst uit dat teruglopende verdiensten vaak begint bij de werknemers. Wat is hun werkpassie? Hebben zij nog arbeidsvreugde? Wij van Bureau Inspiratie zijn gespecialiseerd in HR advies en kunnen uw bedrijf doorlichten om te kijken waar de pijnpunten liggen.

Voor HR advies zullen wij gesprekken met werknemers aangaan. Hierin peilen wij de sfeer binnen het bedrijf, werkpassie en arbeidsvreugde. Als deze uiteindelijk in kaart is gebracht wordt bekeken wat de missie en visie van het bedrijf is. Alle bevindingen worden dan tegenover elkaar gezet waaruit zal blijken of alle neuzen dezelfde richting opstaan. In het geval dat dit niet zo zou zijn, kunnen wij er voor zorgen dat dit wel het geval wordt en dat iedereen zich wil committeren aan een en hetzelfde doel. HR advies heeft als doel de werkpassie en arbeidsvreugde binnen een bedrijf te bevorderen zodat op die manier ieder geval geprobeerd kan worden de crisis tegen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>