mei 27 2015

offshore cursussen

De bedoeling van onze cursussen zijn de veiligheid binnen uw organisatie te optimaliseren. En daarmee de kans op ongelukken te vermijden op uw werkplek. Of dat u juist weet te handelen in een geval van nood. De instructeurs die bij ons werkzaam zijn hebben de juiste diploma’s of certificeringen behaald samen met de benodigde praktijk ervaring zodat ze u optimaal kunnen ondersteunen/begeleiden in uw cursus of training. . Daardoor blijft de lesstof beter in het geheugen zitten.

Door dat onze instructeurs er een leuke en leerzame lessen van maken zijn onze trainingen uniek. En kunt u ervan uitgaan dat dit een unieke beleving voor u zal worden. De nieuwe locatie waar de trainingen gegeven worden voldoen aan alle facilitaire eisen die aan de certificering van de kandidaten zijn gekoppeld. Verder voldoet ons bedrijf aan de strengste mileu en veiligheidseisen. Ons opleidings centrum werkt dan ook alleen maar met producten die geen schade toe brengen aan het mileu. tevens biedden we een uitgebreid aanbod van diverse offshore curssusen.

Offshore Curssusen

In de Arbowet staat dat elk bedrijf een plicht heeft snelle en effectieve maatregelen moet trekken als het gaat om bedrijfshulverlening. Een van de maatregelen die getroffen moeten worden zijn trainingen voor de werknemers. Zodat zei weten wat te doen bij een ongeluk/ongeval op het werk. Daarvoor is een Offshore opleiding geschikt zodat je in iedergeval een basisbeheersing heb met een ongeval op werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>