mei 27 2015

Oplossingen Dijkgraaf Projectinrichting

Dijkgraaf Projectinrichting, gevestigd in Apeldoorn probeert zoveel mogelijk oplossingen te vinden over ruimtes waar u problemen ervaart. Een aantal voorbeelden kunt u hieronder vinden. Hebt u een van deze problemen of een totaal andere? Twijfel dan niet en raadpleeg het bedrijf.

 

Ontvangsten

Het belangrijkste visitekaartje van het bedrijf is de entree, vaak gekoppeld met een receptie die de gasten of klanten verwelkomt. Het is belangrijk dat het een gastvrije sfeer heeft zodat men zich welkom zou voelen. Creativiteit, een passende look en feel zullen ervoor zorgen dat u mensen op een fijne manier kunt ontvangen. Dijkgraaf Projectinrichting zal een omgeving creëren waar receptionisten effectief, prettig en ergonomisch verantwoord kunnen werken.

 

Werken

Een eenvoudige werkplek of het inrichten van complete verdiepingen, met wanden, looproutes en opbergsystemen? Schakel dan Dijkgraaf Projectinrichting in. Hun zullen ervoor zorgen dat alles mogelijk is, zowel voor het ‘oude’ als het ‘nieuwe’ werken kunnen zij met verassende oplossingen uit de hoek komen.

 

Vergaderen

Vergaderen kan op veel plekken, maar belangrijk is dat u dit in een inspirerende omgeving kan doen om te brainstormen of om gewoon met elkaar in overleg te gaan. Een strakke vergaderzaal of toch liever informeel? Naar aanleiding van uw wensen kan er gekeken worden wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>