okt 20 2014

Frauduleus ziekteverzuim tegengaan

Verdenk je iemand van frauduleus ziekteverzuim? Steeds meer bedrijven in Nederland krijgen te maken met frauduleus ziekteverzuim. En dit schaadt de economie want frauduleus ziekteverzuim betekent daling van productie, verhoogde druk op de collega’s, kosten voor een vervanger en natuurlijk de doorbetaling van loon.

 

Maar vergis je niet want in de praktijk blijkt vaak dat een zieke medewerker bij een concurrent werkt, aan het klussen is of bezig is met de opstart van een eigen bedrijf. En normaal gesproken is de klant degene die meegaat met de medewerkte als hij dezelfde diensten goedkoper met dezelfde kwaliteit gaat aanbieden.

 

Hoe gaat Recherchebureau Voest frauduleus ziekteverzuim tegen?

 

In tegenstelling tot andere recherchebureaus handelen wij direct en praktisch en zo wordt er vooral naar de feitelijke omstandigheden gekeken. Er wordt op legale en juridische manier bewijs verzameld tegen de persoon waarvan je denkt die frauduleus ziekteverzuim pleegt. Met ons onderzoek kunt u dus bewijs verzamelen en een rechtszaak beginnen. Maar andere vervolgstappen kunnen ook zijn:

 

een confronterend gesprek met de medewerker

ontslag (op staande voet of ontslag met een vaststellingsovereenkomst)

begeleidend ontslag via de rechter

 

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen doen op het gebied van frauduleus ziekteverzuim? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>