apr 24 2015

Bestelwageninrichting

Als u op zoek bent naar professionele bestelwageninrichting? Lees dan verder, want die heeft u gevonden. ASH Carroserie biedt een hoop, van materialen naar uitrusting voor uw bestelwagen. Ook doen wij aan binneninrichtingen op maat voor alle soorten bestelwagens.

Het maakt bij ASH Carroserie niet uit wat voor vakman u bent. Al is het schilder, loodgieter of koerier, op alle vakgebieden komen wij bij ASH Carosserie samen met u altijd op een efficiƫnte oplossing voor uw bestelwagen. Wij werken heel specifiek. Of het nou praktijk is of materialen wij zorgen voor alles op maat.

Kies ASH Carroserie voor kwaliteit

ASH carroserie werkt al jaren in de bestelwagensinrichting en heeft zo veel kennis en ervaring opgedaan. Wij richten elke wagen in, of het nou een personenauto is of bestelwagen. Wij kunnen het allemaal.

Onze inrichtingsystemen worden zo optimaal mogenlijk in elkaar gezet. De stevigheid en gewicht zijn namelijk zo goed mogelijk afgesteld. Zo verzekeren wij u van de beste kwaliteit producten hier bij ASH Carroserie.

 

Bedrijfswageninrichting nodig? Neem contact met ons op

Bij ons krijgt u altijd een betrouwbare en professionele bestelwageninrichting. Samen met onze specialisten die voor u klaar staan heeft u super snel een volledig ingerichtte bedrijfswagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>