mei 27 2015

website hosting nederland

Wilt u het beste van het beste op het gebied van webhosting? Wij vertellen u welke bedrijven strijden om deze plek. In Nederland bevinden zich duizenden hostingsbedrijven. Maar ook de hosting business heeft koplopers in haar vak.

De meeste bedrijven in Nederland kiezen voor een Nederlands hosting bedrijf. Dit is geen verplichting. Het is namelijk ook mogelijk een hosting bedrijf uit andere landen te gebruiken. De reden van het gebruik van veel Nederlandse bedrijven is omdat de service en hulpverlening gedaan wordt in de Nederlandse taal.

Nu u weet dat er zoveel nederlandse maar ok buitenlandse hosting bedrijven zijn, kan het erg ingewikkeld zijn een keuze te maken. Het kiezen van een Nederlands bedrijf geeft u de voordelen van service in eigen taal en langs kunnen gaan bij uw desbetreffende hosting bedrijf. Maar niet elk hosting bedrijf bespreekt onderwerpen face to face. Deze bedrijven zijn over het algemeen de bedrijven die u minder kosten.

 

Op dit moment zijn de beste hosting bedrijven: TransIP, Versio en Strato.

TransIP leverd aan de Benelux.

Versio is alleen gevestigd in Nederland.

Strato is erg groot in Europa en is gevestigd in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>