apr 22 2015

Domeinnaam registeren

Een domeinnaam registreren kost natuurlijk geld, maar wat veel mensen niet weten is dat er veel verschil in zit waar je domeinnaam geregistreerd is. Er zijn diverse soorten aanbieders maar het is belangrijk dat je wel kijkt naar de voorwaarden want zo ook met domeinnamen is vaak goedkoop duurkoop. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden; wil je een hostingpakket en wat voor service verwacht je. Want een domeinnaam registreren kost geld maar als beginnend ondernemer moet je alles afwegen omdat je ook nog een website moet maken, en dat kost ook geld.

Er zijn diverse soorten aanbieders, en er zijn diverse mogelijkheden, hoe wil je bijvoorbeeld dat je URL eindigt? .com/.nl/.net.

Dat zijn allemaal afwegingen die je moet maken, de aanbieders kunnen je hierin goed adviseren.

iXL hosting, Argeweb en Versio zijn de grootste aanbieders van domeinnamen in Nederland. Alle 3 hebben ze diverse pakketten waaruit u kunt kiezen. Vaak registreer je al een domeinnaam vanaf 3,49 euro, dus voor een beginnend ondernemer kun je goedkoop een domeinnaam registreren en dat later gaan uitbreiden met de extra opties die de aanbieder u biedt. Dan i 3,49 een mooie prijs om mee te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>