mei 27 2015

Over Geldlenen-Check

Geldlenen-Check is onderdeel van A-Krediet Financiële Diensten bv. Zij zijn al jaren actief als bemiddelaar in financiële diensten. In de loop der jaren heeft Geldlenen-Check zich gespecialiseerd op het gebied van kernproducten als krediet en leningen, (auto)verzekeringen en hypotheken.

 

U bent bij Geldlenen-Check verzekerd van goede en heldere adviezen. Deze komen tot stand door de kennis en ruime ervaring die er is op verschillende gebieden van financiële dienstverlening. Als uitgangspunt zullen altijd uw financiële en persoonlijke wensen meegenomen worden.

 

Geldlenen-Check is opgericht met als reden om meer openheid en transparantie te bieden als het gaat om het lening aanvraag traject. Op die manier kunt u inzien hoe zij te werk gaan. Op die manier kunt u met een gerust hard een financiering aangaan.

 

A-Krediet is een volledige zelfstandige onderneming, oftewel zijn zij niet verbonden met een bank of verzekeringsmaatschappij. Om die reden kan er eerlijk, objectief en goed onderbouwd advies gegeven worden. Wel wordt er samengewerkt met veel banken en verzekeraars, zodat er altijd scherpe rente- en/of premietarieven aanwezig zullen zijn.

 

Meer weten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen of binnenlopen op het kantoor. Met of zonder afspraak bent u altijd welkom. Telefonisch te bereiken doordeweeks van 9:00 t/m 18:00.

 

meer informatie:

http://www.geldlenen-check.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>