jul 8 2013

Ketel huren

Een CV ketel heeft af- en toe onderhoud nodig. Dit onderhoud is nodig om er voor te zorgen dat de CV ketel geen vreemde steken laat vallen. Het kan namelijk zijn dat de CV ketel minder produceert dan dat er in is gestopt. Ook kan het zijn dat de CV ketel het na van loop van tijd gewoon helemaal niet meer doet. Het is daarom beter om eens in de zoveel tijd een monteur langs te laten komen. Een nieuwe CV ketel is namelijk vele malen duurder!

Een CV ketel vergt relatief maar weinig onderhoud. Normaal gesproken komt een onderhoudsmonteur maar eens in het jaar langs. Dit wordt dan ook wel de schoonmaakbeurt genoemd. Tijdens die schoonmaakbeurt gaat de onderhoudsmonteur de hele CV ketel nakijken op mankementen. Vaak stopt de monteur er ook bepaalde vloeistof in. Er wordt dan voor gezorgd dat de CV ketel weer een langere tijd mee kan gaan. Het is daarom bij ons ook mogelijk om een ketel te huren.

De kosten van het onderhoud van een CV ketel is erg verschillend. Ten eerste ligt de prijs aan de onderhoudsmonteur die gekozen wordt. Elk onderhoudsbeurt is natuurlijk anders, het ligt namelijk aan wat voor type CV ketel de gebruiker heeft. Al dit soort factoren, en nog meer, spelen mee bij de prijs van de onderhoudsbeurt. Een onderhoudsbeurt kan uitgevoerd worden door een kwalitatief goed bedrijf die gespecialiseerd is in de CV. Een sterk gespecialiseerd bedrijf is; www.vanslootenbv.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>