jun 5 2015

goedkoop mokken bedrukken

Als u een bedrukte mok wilt hebben die u niet veel geld kost maar toch van kwaliteit is, dan gaat u natuurlijk naar de mokbedruk specialist. Van porselein naar keramiek we hebben het allemaal. Ook is een persoonlijke mok nog eens een leuk kado. Wij gebruiken verschillende druktechnieken voor het drukken van logo’s of foto’s. U kunt kiezen uit transferdruk en direktdruk. Direktdruk wordt gebruikt voor logo’s van een kleur en transferdruk voor logo’s die overlopen van kleur en/of meedere kleuren bezitten. De keuze van druktechniek ligt ook aan het materiaal van de mok waarop gedrukt wordt.  Wij sturen u digitaal een voorbeeld exemplaar. Zo kunt u deze goed of foutkeuren zodat wij aan de slag kunnen.

U kunt uw mok niet alleen met logo’s bedrukken. Ook is het mogelijk om er een foto  en illustratie op te laten plaatsen. Dit doen wij met photo4u of picture4u. Deze zorgen voor een hoog kwaliteit foto of afbeelding om te bedrukken. Dit maakt het ook een leuk relatiegeschenk.

U kiest de mok, het lettertype en plaatje en geeft dit aan ons door. Vanaf dit moment doen wij de rest en kunt u met een spoedaanvraag de mok binnen 3 tot 5 dagen thuis verwachten. De normale levering duurt 10 tot 15 dagen.

Goedkoop mokken bedrukken doet u dus bij demokkenwinkel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>