mei 27 2015

Parkeeraanbieders Eindhoven Airport

Eindhoven Airport beschikt over veel diverse parkeeraanbieders. De keuze is afhankelijk van uw voorkeuren, zoals prijs, veiligheid, afstand tot de luchthaven, etc. Om u een beeld te geven van verschillende parkeeraanbieders zijn er hier onder een aantal beschreven.

 

Quick Parking Eindhoven

Een van de grootste parkeeraanbieders die bij vliegvelden liggen in Nederland is Quickparking Eindhoven Airport. De voordelen van deze parkeerplaats is dat het slechts 2 kilometer afstand het vliegveld ligt, een gratis shuttle service die u binnen 3 minuten naar het vliegveld brengt en de parkeerplaats wordt 24 uur bewaakt.

 

Park & Fly

Het parkeerterrein van parkeeraanbieder Park & Fly ligt binnen 600 meter afstand van vliegveld Eindhoven. Voor 8 dagen betaald u maar € 45,- euro. Park & Fly heeft uit de beoordeling 5 uit de 5 sterren, dus zeker de moeite waard om eens te bekijken.

 

Eazzypark

Het parkeerterrein van Eazzypark ligt op ongeveer 8 minuten rijen van vliegveld Eindhoven. Er is een shuttle service beschikbaar die u gratis naar het vliegveld kan brengen en ophalen. Het grote voordeel van Eazzypark zijn de extra services die worden aangeboden, zoals het wassen en stofzuigen van de auto.

 

Central Parket Valet Service

Centralparking heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van valet parkeer service. Zij hebben jarenlange ervaring als het gaat om valet parkeren en is in 2013 uitgeroepen tot beste valet service. De prijzen zijn zeer scherp geprijsd, waar u voor 8 dagen maar € 69,- euro betaald.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>